Om Syriens tystade röster

Jag hade uppdraget att korrläsa manuset som nu kommit ut i bokform på Karneval förlag: Syriens tystade röster. Efter några sidors läsande glömde jag nästan bort att jag skulle korrläsa manuset, jag ville bara läsa vidare och vidare, snabbt. Men självklart tog jag...

läs mer

En bok om Syrien

 Korrläsning av manus är en mycket givande sysselsättning. Man läser ett manus noga, hittar ett och annat korrfel här och där och ibland - beroende på författarens kunskaper i svenska språket - något syftningsfel eller grammatiskt dito. Samtidigt får man läsa en...

läs mer

Blandade uppdrag.

Klicka på omslaget till boken för att beställa den.  Nu har Karneval förlag gett ut den här boken som jag hade nöjet att korrläsa för några månader sedan. Den innehåller 64 lektips som, enligt baksidestexten... ...hjälper föräldrar att samspela på ett roligare och och...

läs mer

Arkiv

Mummelförlagets böcker

Mummelförlagets böcker