Nytt år, nya uppdrag

Det känns alltid spännande när ett nytt år börjar. Man vet inte vad som ska hända, vad man ska få uppleva och vara med om. Och man summerar det gångna året. Som i mitt och Meriteras fall varit mycket bra. Bland uppdragen finns några rapporter som jag gjort för...

läs mer

På ledarsidan i Svenska Dagbladet…

...skriver jag den 6 december 2018 en text om ytterligare en haveristisk aspekt på den så kallade Nya gymnasielagen, NGL. Jag har vana vid att skriva debattartiklar, ledartexter, krönikor, sammanställa rapporter, korrläsa korta och långa (bokmanus) texter. Här finns...

läs mer

”Det internationella genombrottet”

Klicka på omslagsbilden för att läsa mer om boken på det norska förlaget Dreyers sajt. Det internationella genombrottet - från enpartistat till mångkulturell stat (originaltes titel Det internasjonale genombruddet) av norrmannen Terje Tvedt är nästa omfattande manus...

läs mer

Att korrläsa bokmanus…

...innebär för mig att förena nytta med nöje, vilket är en alldeles utmärkt grund för att göra ett gott och noggrant jobb. Nyligen har jag korrläst och språkgranskat två sinsemellan mycket olika manus och båda har behandlat ämnen som också har intresserat mig. De...

läs mer

Arkiv

Mummelförlagets böcker

Mummelförlagets böcker