Att korrläsa bokmanus…

...innebär för mig att förena nytta med nöje, vilket är en alldeles utmärkt grund för att göra ett gott och noggrant jobb. Nyligen har jag korrläst och språkgranskat två sinsemellan mycket olika manus och båda har behandlat ämnen som också har intresserat mig. De...

läs mer

Hjälp med att formulera artiklar och andra texter

I mer än 25 år har jag skrivit artiklar och allehanda texter. På min sajt meritwager.nu finns i dag, den 6 september 2018, 9.277 publicerade inlägg... Det är texter mestadels skrivna av mig men ibland av andra. Och här finns artiklar i Svenska Dagbladet och andra...

läs mer

Sommar i Stockholm

Norr Mälarstrand, Stockholm. [video width="1280" height="720" m4v="http://www.meritera.se/wp-content/uploads/Sommar-i-Stockholm-.m4v" loop="true" autoplay="true"][/video]  

läs mer

Jag har korrläst ett bokmanus

Klicka på textrutan för att komma till sajten och se vilka spännande och intressanta böcker förlaget erbjuder. Bland annat två böcker av Lars Åberg:  Framtidsstaden - Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då? och Landet där vad som helst kan hända....

läs mer

Arkiv

Mummelförlagets böcker

Mummelförlagets böcker