I denna ljuva sommartid har jag inte legat på latsidan. I samband med stambyte och totalrenovering i huset där jag bor, har mycket tid gått åt till att rensa, skänka, slänga sådant som inte använts på många år. Och till att packa hela hemmet för evakuering två kvarter bort. Under snart tre månader har jag bott i en annan riktigt fin och trivsam lägenhet och trivts mycket bra, men snart är det dags för återflytt. Under den här tiden har mycket kraft och energi gått till allt som har med flytten att göra.

Jag har skrivit artiklar i Dagens Samhälle och Svenska Dagbladet, gjort en del research och en del översättningar. Samt skrivit på min sajt om vad som händer och sker inför valet den 9 september under vinjetten Val 2018. Och mycket annat.

Under rubriken UPPDRAG finns en del av vad jag gjort och gör, och följande uppmaning:

Kontakta Meritera för hjälp med artikelskrivning, korrekturläsning och faktakontroll; utredningar och rapporter; översättningar från finska eller engelska av artiklar och andra texter; rådgivning på olika områden. 25 års erfarenhet från asyl- och migrationsområdet, varav 15 år som asylombud.

 

 

 

Klicka på text- och bildrutorna för att läsa artiklarna.