Klicka på textrutan för att komma till sajten och se vilka spännande och intressanta böcker förlaget erbjuder. Bland annat två böcker av Lars Åberg:  Framtidsstaden – Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då? och Landet där vad som helst kan hända.

Under två veckor i juli har jag korrläst ett manus för Karneval förlag. 230 sidor, intressant läsning. En roman som utspelar sig exakt i de kvarter där jag bor och rör mig: på Söder i Stockholm, fast på 1960-talet. Att handlingen var förlagd just hit gjorde jobbet extra roligt. Mer om boken när den kommer ut.

Omdöme från förläggare Björn Eklund om korrläsningen:

Jag har gått igenom ditt korrektur och jag vill bara säga att du har gjort en mycket skarpögd läsning. Författaren har också tagit till sig nästan alla av dina ändringsförslag. Tack för ett bra arbete!

Och snart börjar jag korrläsa ett manus på 350 sidor, med en helt annan inriktning…