Det känns alltid spännande när ett nytt år börjar. Man vet inte vad som ska hända, vad man ska få uppleva och vara med om. Och man summerar det gångna året. Som i mitt och Meriteras fall varit mycket bra. Bland uppdragen finns några rapporter som jag gjort för en PR-byrå och för en kommun, juridisk hjälp i frågor om migration, bland annat invandring från ett EU-land där Migrationsverket valt att krångla. Jag har skrivit artiklar i Svenska Dagbladet, Dagens Samhälle, Hufvudstadsbladet och dessutom sammanlagt 379 (drygt en om dagen i genomsnitt) texter på sajten meritwager.nu under just år 2018.

Från sommaren 2018 började jag korrläsa manus för Karneval förlag och hann med tre stycken varav ett romanmanus – Min mamma hade många inneboende – och två stora, mer krävande: Konsten att överleva i en övermedicinerad värld och Det internationella genombrottet, som för övrigt just i dagarna har kommit ut. Och nu håller jag på med ett fjärde manus.

Klicka på respektive omslag för att läsa mer om böckerna och beställa dem från förlaget.